Klantenservice

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Review | Reviews | 5 Sterren | 10 Sterren | Kwaliteit
 
 
 
 
 

Heb jij een vraag over een product of bestelling?

Neem dan contact op met onze klantenservice of via Bol.com

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

    Tevens op dit adres:

DHL | DHL Groningen | DHL Peizerweg | Kapsalon Catrien | JPC-Commerce | Parfum Deal Online
Homerr | Homerr Groningen | Homerr Peizerweg | Kapsalon Catrien | JPC-Commerce | Parfum Deal Online
Snelle levering | voor 15:00 uur besteld is vandaag nog mee met de bezorger

LEVERING WERELDWIJD


Leveren aan klanten doen wij  wereldwijd. Leveren binnen Nederland en Belgie via Bol.com. De rest van de wereld leveren we via ons eigen distrubutie- en service kanaal in samenwerking met onze logistieke partners: DHL, Homerr en PostNL.

DHL & Homerr punt Peizerweg Groningen.

Retour beleid

RETOURBELEID


Bestellingen van Bol.com kunnen retour gezonden worden via het Bol retourprogramma. Bestellingen geplaatst in een van onze webshops kunnen retour gezonden worden via ons eigen retouprogramma. Zie hiervoor de voorwaarden.

5 dagen per week telefonische ondersteuning | 24-7 per e-mail ondersteuning

ONDERSTEUNING


5 dagen per week kunnen wij u telefonisch ondersteunen. Geen vraag is gek genoeg, wij helpen u graag.


SERVICEVOORWAARDEN RETOURBELEID


Neem contact op met jpc-commerce.nl voordat je producten retourneert

Je kunt het product binnen 30 dagen na levering retourneren. Het product moet in nieuwstaat zijn. Als het product beschadigd of gebruikt is, is er geen terugbetaling mogelijk. Zorg ervoor dat je contactgegevens bij de retourzending vermeldt en, indien mogelijk, het trackingnummer en een korte omschrijving van de reden van de retourzending.

jpc-commerce.nl raadt aan om een ontvangstbewijs en pakket- of tracking-ID voor de retourzending van de bezorgservice te verkrijgen, omdat dit het gemakkelijker maakt om de retourzending te volgen indien nodig. jpc-commerce.nl zal in aanmerking komende retourzendingen terugbetalen. Indien je per factuur hebt betaald, hebben we een bankrekeningnummer nodig om het bedrag op terug te storten. Het makkelijkste is om dit naar ons te e-mailen.


1.2 NIET RETOURNEERBARE GOEDEREN

Verschillende soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd. Goederen met een beperkte houdbaarheid zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten voor intiem gebruik of hygiëneproducten, gevaarlijke materialen of brandbare vloeistoffen en gassen. De volgende producten kunnen ook niet worden geretourneerd: cadeaubonnen, downloadbare software, bepaalde gezondheids- en verzorgingsproducten.


1.3 VERZENDING

Om een product(en) te retourneren hebben we een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant. Je moet het product te retourneren naar: jpc-commerce.nl, Groningen, 9744 BB, 223 Peizerweg, Nederland

Je bent verantwoordelijk voor de betaling van je eigen verzendkosten voor het retourneren van het product. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling. Afhankelijk van de woonplaats, kan de bezorgtijd van het geruilde product variëren.

Als je een product van meer dan 75 Euro retourneert, kun je overwegen een traceerbare bezorgdienst te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde product zullen ontvangen.


2. TERUGBETALINGSBELEID

Ons retourbeleid is 30 dagen geldig. Als er 30 dagen verstreken zijn sinds de aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.


2.1 TERUGBETALINGEN

Zodra de retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we een e-mail ter bevestiging van ontvangst van het geretourneerde product. We informeren je ook over de goedkeuring of afwijzing van een terugbetaling.

Indien goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag binnen een bepaald aantal dagen gecrediteerd op de betaalkaart of oorspronkelijk betaalmethode.


2.2 GEDEELTELIJKE TERUGBETALINGEN

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke of geen terugbetaling wordt toegekend : artikelen waarvan de verpakking geopend is. Elk product dat niet, door ons toedoen, in de originele staat verkeert, beschadigd is of waarvan er onderdelen ontbreken. Elk product dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.


2.3 LAATTIJDIGE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem daarna contact op met de creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit hebt gedaan en de terugbetaling nog steeds hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@jpc-commerce.nl.


2.4 AFGEPRIJSDE PRODUCTEN

Alleen regulier geprijsde producten komen voor terugbetaling in aanmerking. Afgeprijsde producten kunnen helaas niet worden terugbetaald.


2.5 RUILEN

We vervangen alleen producten als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde product, stuur ons dan een e-mail op info@jpc-commerce.nl en stuur het product naar: jpc-commerce.nl, Groningen, 9744 BB, 223 Peizerweg, Nederland


2.6 GESCHENKEN

Indien het product bij aankoop is gemarkeerd als cadeau en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvang je een cadeaubon voor het bedrag van de retourzending. Zodra het geretourneerd product is ontvangen, wordt de cadeaubon naar je verzonden.

Indien het product bij aankoop niet als cadeau is gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zal deze persoon op de hoogte worden gebracht van je retourzending.


3. PRIVACYBELEID3.1 WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS?

Wanneer je iets in onze webshop koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonlijke gegevens die je ons verstrekt, zoals je naam, adres en e-mailadres.

Wanneer je onze webshop bezoekt, ontvangen we automatisch het IP-adres van je computer en informatie over je browser en besturingssysteem.


3.2 E-MAILMARKETING

Met je toestemming kunnen we je e-mails sturen over onze webshop, nieuwe producten en andere updates.


3.3 TOESTEMMING

Wanneer je ons persoonlijke gegevens verstrekt om een transactie te voltooien, je creditcard te verifiëren, een bestelling te plaatsen, een levering te regelen of een aankoop te retourneren, gaan we ervan uit dat je ermee instemt dat wij deze verzamelen en alleen voor die specifieke reden gebruiken.

Indien we om een secundaire reden, zoals marketing, om persoonlijke gegevens vragen, zullen we je ofwel direct om expliciete toestemming vragen of je de kans bieden om dit te weigeren.


3.4 INTREKKING VAN TOESTEMMING

Indien je, na eerder ingestemd te hebben, je bedenkt, kun je op elk moment de toestemming intrekken voor contact door ons, het verzamelen, gebruiken of vrijgeven van je gegevens. Dit doe je door contact met ons op te nemen via info@jpc-commerce.nl of door te schrijven naar: jpc-commerce.nl, Groningen, 9744 BB, 223 Peizerweg, Nederland


3.5 OPENBAARMAKING

We kunnen jouw persoonsgegevens vrijgeven als we wettelijk verplicht zijn om dit te doen of wanneer je onze Servicevoorwaarden schendt.


3.6 Hostnet

Onze webshop wordt gehost door Hostnet. Zij bieden ons het online e-commerceplatform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Je gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Hostnet-applicatie van Hostnet. Ze bewaren je gegevens op een beveiligde server achter een firewall.


3.7 BETALING

Indien je kiest voor een directe betalingsgateway om je aankoop te voltooien, kan onze externe betaligsgateway je creditcardgegevens voor dat doel gebruiken. Zie 3.8.


3.8 DIENSTEN VAN DERDEN

Over het algemeen zullen de door ons gebruikte externe providers jouw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en vrijgeven voor zover dat nodig is om hen in staat te stellen de diensten uit te voeren die zij ons leveren.

Bepaalde externe dienstverleners, zoals betalingsgateways en andere betaaldiensten, hebben hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die we hen moeten verstrekken voor de aankoopgerelateerde transacties. Voor deze providers raden we aan om hun privacybeleid te lezen, zodat je begrijpt hoe zij je persoonlijke gegevens zullen verwerken.

Houd er in het bijzonder rekening mee dat bepaalde providers gevestigd zijn in of faciliteiten hebben die zich in een ander rechtsgebied bevinden dan jouw of ons. Als je ervoor kiest om door te gaan met een transactie waarbij de diensten van derden nodig zijn, dan kan je informatie onderworpen worden aan de wetten van het/de rechtsgebied(en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra je de website van onze webshop verlaat of naar een website of applicatie van derden wordt omgeleid, ben je niet langer onderhevig aan dit privacybeleid of de servicevoorwaarden van onze website.


3.9 LINKS

Wanneer je in onze webshop op links klikt, kunnen deze je wegleiden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en raden daarom aan om hun privacyverklaring te lezen.


3.10 BEVEILIGING

Om je persoonlijke gegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen en volgen we de "beste practices" uit de branche om ervoor te zorgen dat deze niet verloren gaan, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Als je ons je creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie gecodeerd door middel van Secure Socket Layer-technologie (SSL) en opgeslagen met een AES-256 encryptie.


3.11 MINIMUMLEEFTIJD

Wanneer je deze website gebruikt, verklaar je dat je meerderjarig bent in de staat of het land waar je woont, of dat je een meerderjarige ouder of verzorger bent in de staat of het land waar je woont en dat je ons je toestemming hebt gegeven voor het gebruik van deze website door een minderjarige.


4 WIJZIGINGEN IN DEZE SERVICEVOORWAARDEN

Wij behouden ons het recht voor om onze servicevoorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk deze daarom regelmatig.

Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website worden gepubliceerd.

Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we je hier laten weten dat het is bijgewerkt, zodat je weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze eventueel gebruiken en/of openbaar maken.

Als onze webshop wordt overgenomen of fuseert met een ander bedrijf, kunnen je gegevens worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren, zodat we producten aan jou kunnen blijven verkopen.